Horoscoop2020.eu
Horoscoop vandaag maandag 12 april 2021

Horoscoop vandaag

maandag 12 april 2021 | Ben je benieuwd wat de sterren vandaag over je te zeggen hebben? Neem dan snel een kijkje bij jou horoscoop hieronder. Elke dag verschijnt er een nieuwe horoscoop van elk sterrenbeeld. Bekijk dus elke dag jou horoscoop om te weten wat de dag jou te brengen heeft. Houd je vast want het kan veel stress voorkomen.

Daghoroscoop Ram

Ram

21 maart t/m 20 april

Je bent doorgaans eigenwijs, onafhankelijk en weinig bereid bevelen van anderen te accepteren. Als dat een probleem is op je werk is het tijd om naar... Lees verder »


Daghoroscoop Stier

Stier

21 april t/m 21 mei

Je vindt het lastig om voor jezelf op te komen. Je hebt te maken met iemand die verbaal heel sterk is en daar kun jij voor je gevoel niet tegenop. Toc... Lees verder »


Daghoroscoop Tweelingen

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

Je zit lekker in je vel en goed nieuws stelt je gerust. Wat je in het openbaar moet doen verloopt vlot. Probeer minder geld uit te geven als je krap z... Lees verder »


Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 juni t/m 21 juli

Er gaat een nieuwe wereld voor je open door een cursus. Dat stemt je tevreden. Je wilt graag meer weten en meer begrijpen. De contacten die je legt zi... Lees verder »


Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

22 juli t/m 22 augustus

Door elk risico te mijden loop je juist de kans om iets kostbaars kwijt te raken. Haal diep adem, neem een flinke aanloop en waag die sprong in het di... Lees verder »


Daghoroscoop Maagd

Maagd

23 augustus t/m 23 september

Je barst op dit moment van de energie en je hebt ook allerlei ideeën waardoor je je werk beter kunt doen. Stop vandaag niet met werken omdat het toeva... Lees verder »


Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Het is verstandiger om gewoon aan de slag te gaan met datgene wat je tegenhoudt. Je voelt je extra intuïtief en zelfs een beetje helderziend misschien... Lees verder »


Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

In de wandelgangen valt veel nieuws op te vangen, maar het meeste is onzin. Met één tip kun je echter wel je voordeel doen. Wat weet je alles toch wee... Lees verder »


Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 november t/m 21 december

Op zakelijk gebied loop je vandaag onverwacht de nodige averij op. Zet een directe koers uit richting de dichtstbijzijnde veilige haven, want je maakt... Lees verder »


Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

22 december t/m 20 januari

Je krijgt op je werk de kans om hogerop te komen, maar je zult je daarvoor wel wat assertiever moeten opstellen. Kinderen hebben vandaag extra warmte... Lees verder »


Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 januari t/m 18 februari

In een zaak die je al langere tijd bezighoudt kan schot komen, al haal je er misschien minder uit dan je eigenlijk zou willen. Wees tevreden met wat j... Lees verder »


Daghoroscoop Vissen

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Het weekend duurde je weer veel te kort en je begint moe aan deze maandag. Probeer ook doordeweeks af en toe iets gezelligs te doen. Daar krijg je ene... Lees verder »


Tante Irma is beschikbaar
 •   Toestel 1021
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Tante Irma
X
Raymonda is beschikbaar
 •   Toestel 1324
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Raymonda